Tidningsprenumeration – En riktigt bra present

Har du svårt att veta vad du ska ge bort i present? Ska du hitta en present till din bror, pappa eller kanske en gåva till dina anställda på arbetsplatsen? Då kan det vara en god idé att satsa på en riktigt bra tidningsprenumeration. I dagens moderna samhälle är man ofta väldigt fokuserad på prylar av diverse slag när man ska köpa presenter, men en hederlig tidningsprenumeration kan i många fall uppskattas mycket mer.

Det finns mängder av olika tidningar att välja mellan när du vill ge bort en prenumeration i present. Vilken typ av tidning du ska välja beror på ett flertal olika faktorer. Du behöver t. ex. fundera på hur gammal mottagaren till tidningen är, men även titta på personens egna intressen. Ett barn kommer troligtvis att föredra en serietidning där man får med olika gåvor, medan din teknikintresserade pappa hellre läser Teknikens värld. Vill du köpa en tidningsprenumeration som dina anställda kan ha nytta av i lunchrummet eller när de tar sig en välförtjänt rast kan du välja en tidning som riktar in sig på samma ämne eller bransch som ni arbetar inom. Företaget Capcito erbjuder företagslån som kan hjälpa dig på vägen.

Hur fungerar en tidningsprenumeration?

Att prenumerera på tidningar är något som länge har varit mycket populärt, men i takt med att majoriteten av alla tidningar har blivit digitaliserade så känner inte människor längre behovet av att få hem dem i brevlådan. På internet kan du förvisso läsa tidningar kostnadsfritt, men det går inte att sticka under stol med att känslan av att hålla i en fysisk tidning är fenomenal.

En prenumeration kan se olika ut beroende på vilken tidning du väljer, men i de flesta fall går det ut på att du betalar ett belopp för ett visst antal tidningar. När prenumerationen är igång får du sedan hem dina tidningar i brevlådan. Tidningarna kan komma en gång i månaden så väl som varje eller varannan vecka. Vid första tidningsleveransen får man i många fall även med en välkomstgåva. Ger du bort en prenumeration i present kan du alltså räkna med att mottagaren också får en liten sak. Det kan vara en mysig filt från ett inredningsmagasin, en mascara från en damtidning eller ett stativ till mobilen från teknik eller IT-tidningar.

Fördelar med tidningsprenumerationer

Det finns många fördelar med att ge bort en tidningsprenumeration i present. Här nedan har vi listat de absolut största.

  • Mottagaren får en present som räcker länge och som dessutom kan sparas år efter år
  • Tidningsprenumerationer är billiga och ger mycket för pengarna
  • Mottagaren får i många fall med en liten välkomstgåva, vilket blir ytterligare en present
  • Att läsa förbättrar minnet, koncentrationsförmågan, ökar empati och ger bättre ordförråd