Skapa tidningar digitalt och skaffa IT-lösningar med Nordlo.com

Arbetar man med att utveckla tidningar som ska vara mer digitala i den digitala övergången i samhället, kan man ha stor nytta av IT-lösningar och support från Nordlo.com med professionella tjänster att ta del av. Fördelarna med digitala tidningar är att det blir mer användarvänligt då många läsare använder mobiler, laptops eller surfplattor.

Bättre IT-support för digital tidning

Det finns många smarta sätt att idag nå ut till omvärlden med texter som innebär intressant läsning. När det gäller nyheter är det idag vanligt att allt fler läser tidningen på internet vilket innebär att även fler tidningsförlag ger ut allt mer tidsskrifter digitalt. Om man är ett tidningsförlag som behöver en bra och effektiv IT-support, kan man som företag vända sig till Nordlo.com för unika och smarta tjänster i toppklass. Det innebär tjänster som bland annat molntjänster, IT-säkerhet, användarnära IT, tillgång till specialister och konsulter och även tjänster som Managed Services. Tjänster som Managed Services innebär att man som kund får tillgång till ett team för driften av IT inom verksamheten som kan ge smarta förslag till utvecklingsarbete inför framtiden. Med en omfattande IT-support och tjänster med Nordlo.com kan en verksamhet som utvecklar sina tidningar digitalt få en service i toppklass med perfekta IT-lösningar.

Perfekt IT för moderna digitala tidningar

Enligt statistiken ser man att en halv miljon svenskar har digitala prenumerationer på dagstidningar. Det innebär att man som tidningsförlag bör haka på den digitala trenden för att inte förlora läsare. Med Nordlo.com får man en riktigt omfattande och trygg IT-support kring allt man behöver när man till exempel vill utveckla sina tidningar digitalt. Att anlita Nordlo.com innebär att man som verksamhet även kan låta Nordlo helt ta över det lokala nätverket. Det innebär säkra och trygga uppkopplingar genom switchar, effektiva trådlösa nätverk, VPN, LAN eller SD-WAN. När man använder smarta IT-tjänster med Nordlo.com får man även hjälp med dokumenthantering, servicedesk och utbildningar kring alla funktioner och tjänster som erbjuds till personalen.

När man använder sig av alla de IT-tjänster som Nordlo.com erbjuder, har man en trygg grund att stå på när man utvecklar digitala tidningar. Digital läsning har många fördelar och nu menar forskare att även digital läsning bör finnas i skolan för att undvika framtida klyftor i samhället med för olika undervisningsmetoder. Det är ett faktum att digitaliseringen förändrar världen med många aspekter, men med hjälp av IT-support från Nordlo.com när man skapar digitala tidningar, bidrar man till en miljövänlig värld med en mindre pappersförbrukning, samt en bättre läsarupplevelse.